More Website Templates @ Templates.com!

Magunkról

 

2013 tavaszán nyitottuk meg üzletünket. A számítástechnika és a műszaki termékek körében is magas szakismeretekkel rendelkezünk.

Megrendelésre is összeállítjuk használt vagy új alkatrészekből elképzelt számítógépét. Csepel területén vállaljuk számítógépek helyszíni szerelését, WIFI rendszerek beüzemelését, eladásra szánt eszközök értékbecslését, felvásárlását.
Szívesen adunk tanácsokat a számítógépek üzemeltetőinek, elvégezzük a számítógépek karbantartását, szervízelését, programok frissítését.

Otthon feleslegessé vált számítástechnikai berendezések, szórakoztató elektronikai termékek, háztartási és konyhai elektromos készülékek, barkácsgépek, szerszámok, órák, autó hifi, mobil és vezetékes telefonok, kamerák és fényképezőgépek és még sok-sok más dolog értékbecslésével, készpénzes felvásárlásával, vagy bizományosi értékesítésével is foglalkozunk.

Szeretnénk segítséget nyújtani a környékünkön működő hivatalokhoz / önkormányzat, kormányhivatal, rendőrség, bíróság / érkező ügyfeleknek iratok fénymásolásában, faxon és e-mailben történő továbbításában, internetről vagy adathordozókról történő letöltések színes vagy fekete – fehér nyomtatásában, laminálásában, A4-es méretig fénymásolásában.

Üzletünkben azonnali internet hozzáférést tudunk biztosítani. Vállalkozást üzemeltetők részére segítséget tudunk nyújtani weblap szerkesztésében és elhelyezésében, valamint üzemeltetésében.

Köszönjük, hogy elolvasta bemutatkozásunkat, és ha fentiek közül bármi is felkeltette érdeklődését, szeretettel várjuk üzletünkben.